Monday, November 14, 2011

Hi November and....

Salam readers.

Wah, sekejap je dah melepasi setengah bulan dari November 2011, another one and a half month je nak melangkah ke 2012. 

Hari ni 14 Nov. Good Luck kepada semua calon SPM 2011. Semoga adik-adik (termasuk adik penulis) dapat menjawab peperiksaan dengan baik. diberi kesihatan yang baik sepanjang peperiksaan. study smart. tidur awal, banyak kan berdoa and serahkan segala usaha selama ini kepada Allah Taala. 

and dah nak start cuti sekolah, ramailah yang kawen. berbahagialah anda semua yang nak melangkah ke alam perkahwinan. Tahniah. Tahniah. Tahniah. tapi kawen bukanlah semestinya kemuncak kebahagiaan. ingat. BAHAGIA haruslah tanpa SYARAT. yang belum kawen pun anda sebenarnya boleh berbahagia. bahagia adalah anugerah Allah untuk semua.

untuk yang melangkah ke alam baru. tahniah kerana anda selangkah ke 'medium menggandakan ibadah'. dengan menjadi suami/isteri setiap amal ibadah yang dilakukan dengan ikhlas akan digandakan pahala. Maha Pemurah Allah swt. so para suami dan isteri sekalian. rebutlah peluang yang datang.


Selamat Menjalani Peperiksaan, dan Selamat Melangkah ke Alam Perkahwinan kepada yang berkenaan. =)


Sekian, Salam sayang dari penulis.



2 comments:

gedek! said...

uncle peperiksaan jugak....

peperiksaan kesihatan...'


huhu

EZAN IDMA said...

Adik sy juga :)