Monday, February 25, 2019

hi 2019


Assalamualaikum readers. Ok baru perasan last year aku cuma update blog sekali je so cuma 1 post je sepanjang 2018 serius lah haha. semakin merudum mood menulis nampaknya tapi no lah aku sebenarnya membebel di medium lain. biarkan saja blog ini bersawang. Nuffnang pun tak naik naik haha frust lah. so kali ni just nak say Hi je. penulis masih hidup lagi and happy with my small family. 

My kids, they are growing so fast. sekejap je rasanya dua dua macam dah besar. Azzam nak masuk 2 tahun 6 bulan n Alisya pula setahun 3 bulan Mac ni. and Mac ni kena bawak diorang cek up kat Klinik Kesihatan. Alisya ada imunisasi. Azzam just cek perkembangan dia n timbang berat ukur tinggi. Alhamdulillah anak anak sihat dan cerdik. perkembangan diorang seiring dengan usia. 

ini update gambar terkini dua hari lepas kami berkelah kat Tanjung resang Mersing Johor. kalau u guys nak datang mersing and taktau nak berkelah kat mana boleh roger ai. nanti aku pecah rahsia port mana yang tenaang and takde orang. boleh masak and makan and mandi puas puas.




oklah itu sahaja. gambar penulis tak payahlah kan. sejak dah ada anak ni malas sungguh nak bergambar sendiri. handphone ada gambar anak-anak je. 

No comments: