Wednesday, September 5, 2012

Testimoni Herbalife Untuk Cantik

Hi readers. Ini salah satu testimoni pengguna Herbalife yang minum shake everyday. Improve masalah kulit muka yang ada jerawat teruk dan parut jerawat degil. Macam mana dengan minum shake boleh improve skin problem?. Shake formula 1 adalah makanan/nutrisi kepada setiap sel badan kita. Without Herbalife, kita tetap generate sel baru tapi sangat slow sebab makanan biasa hanya sikit je protein yang kita dapat. Shake Herbalife ada 8.7 gram protein maka sel kita regenerate dengan laju. Dapatlah gantikan sel yang rosak dengan yang baru. Protein sangat penting untuk semua penggantian sel baru termasuklah hormon. Kadang hormon tak stabil yang jadi punca jerawat kan. So anyone yang dah cuba macam-macam cara nak kulit cantik tapi tak berhasil. I strongly suggestkan minum shake everyday selama sebulan and tengok hasilnya. Kalau untuk lose weight program, dah boleh double good result, lemak hilang kulit muka pun cantik. Wahaaaa. Berbaloi bukan?. Contact me jika berminat. 0177137389.

No comments: