Saturday, May 26, 2012

dah lunaskan hutang puasa?


Hi readers. 

we are already in Rejab month. lagi sebulan lebih sikit je nak Ramadhan. so barang siapa yang belum habis melunaskan hutang tu... (termasuk me myself.....) hendaklah cepat-cepat membayarnya. yang dah habis ganti. berpuasalah jugak. puasa sunat Rejab, besar pahalanya. Ceh, saya mengajak ke arah kebaikan di bulan Rejab ni. bukan sebab nak tunjuk baik. tapi daripada biar blog tak ber-update. so kita updatelah. sesuatu. kan.kan.




buka puasa Isnin lalu. teringin nak makan asam pedas. tapi kat Putrajaya ni. food court Alamanda sajalah yang well known ada masak asam pedas. I request kat mr.Teddy nak makan apa. dia mesti tunaikan. =)


lama sangat kan blog tak update?... dah nak habis bulan Mei. ni baru 3 entry. kahkahkah. kadang-kadang tertanya juga. adakah blog ni masih ada readers. hidup segan mati tak moh. bukan tak ada cerita nak diceritakan. tapi dilema nak share ke tak dengan korang. hahah.

rasanya untuk tahun 2012 ni. memang rekod paling tersikit update blog. tapi jika anda nak follow micro blogging saya. follow lah my twitter @puteri_biru. baiklah. sehingga berjumpa lagi di lain waktu. Assalamualaikum.



No comments: