Wednesday, September 5, 2012

Testimoni Herbalife Untuk Cantik

Hi readers. Ini salah satu testimoni pengguna Herbalife yang minum shake everyday. Improve masalah kulit muka yang ada jerawat teruk dan parut jerawat degil. Macam mana dengan minum shake boleh improve skin problem?. Shake formula 1 adalah makanan/nutrisi kepada setiap sel badan kita. Without Herbalife, kita tetap generate sel baru tapi sangat slow sebab makanan biasa hanya sikit je protein yang kita dapat. Shake Herbalife ada 8.7 gram protein maka sel kita regenerate dengan laju. Dapatlah gantikan sel yang rosak dengan yang baru. Protein sangat penting untuk semua penggantian sel baru termasuklah hormon. Kadang hormon tak stabil yang jadi punca jerawat kan. So anyone yang dah cuba macam-macam cara nak kulit cantik tapi tak berhasil. I strongly suggestkan minum shake everyday selama sebulan and tengok hasilnya. Kalau untuk lose weight program, dah boleh double good result, lemak hilang kulit muka pun cantik. Wahaaaa. Berbaloi bukan?. Contact me jika berminat. 0177137389.

Monday, September 3, 2012

4 September

Selamat Ulangtahun Kelahiran kepada seseorang. Seorang kawan yang dah setahun setengah kita berkawan. Kawan yang macam biskut. Kejap ada kejap tak ada. Kadang jumpa 2-3 kali sebulan. Kadang jumpa 2-3 bulan sekali. Walaupun dah kenal lama, baru minggu lepas dapat tahu nama penuh kawan ni. Selamat Ulangtahun Kelahiran yang ke 27. Semoga sukses dunia akhirat. Oh ya. Kawan ni adalah kawan in real life. Kami tak add satu sama lain di laman sosial. Jadi mungkin dia tak akan dapat baca ini. Happy Birthday to you. Encik Ahmad.